Schoen zetten: evenementen als vroege sinterklaassurprise

Laat je geliefden vroeg hun schoen zetten en zet die van jezelf ernaast! Want deze vijf evenementen wil je zelf ook niet missen. Je profiteert dus van deze ticketcadeaus, maar als smoes zeg je natuurlijk dat de goedheiligman dit heeft verzonnen. Oh, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind? Nou, misschien zelfs een novembers tripje naar Valencia!

Het ultieme cadeau voor de motorsportliefhebber

Scoor punten met deze absolute surprise: zoek op MotoGP Valencia tickets. Maak op Paint 3D een mooie waardebon of print de tickets uit en stop ze in de schoen van de gelukkige(n). Voor diegene het weet, zit hij of zij naast jou in het vliegtuig richting de sinaasappelstad, die je meteen meepikt als onvergetelijke stedentrip. Geniet van het machtige geronk van de motoren op het circuit, waar je kiest uit zitplaatsen aan een van de bochten of de pit lane.

Concert als cadeau

Muziekminnende schoenzetters verras je met concerttickets in welke stad dan ook. In Noord-Holland heb je de keuze uit Paradiso, of het wat noordelijker gelegen Podium Victorie. In Overijssel heb je Hedon en in Noord-Brabant is Mezz the place to be. En overal spelen zowel landelijk bekende artiesten als wereldberoemde kilometervreters. Bekijk de landelijke agenda en kies een tof concert uit. Laat degene die je gaat verrassen wel een extra liedje zingen, als muziekliefhebber. Met een simpel Sinterklaas kapoentje komen ze niet weg.

Schoen zetten: evenementen als vroege sinterklaassurprise

Kerstmarkten in Italië

Ook leuk: een weekendje naar een willekeurige Italiaanse stad, die in de maand december steevast in het teken van Kerstmis staat. Niet alleen is de sfeer er gemoedelijk, in pakweg Pisa, Firenze of Rome pik je ook bijzonder veel cultuur mee. Het weer in december is er vaak zo zacht dat je niet eens een jas aan hoeft. Kerstmarkt met volop kans op zon en natuurlijk het heerlijke eten zoals ze alleen in Italië kunnen bereiden, what's not to like? Lees hier meer!

Voetbaluitje: kies een Eredivisietopper uit

Jong of oud, er is altijd een behoorlijke kans aanwezig dat iemand blij wordt van een voetbaluitje. Pak het speelschema van de Eredivisie erbij en boek tickets voor een heuse Eredivisietopper. Op 17 december speelt AZ thuis tegen PSV, op 3 februari moeten de Eindhovenaren naar de Johan Cruijff ArenA om het op te nemen tegen Ajax en Feyenoord speelt een dag later weer tegen AZ. Een mooi vooruitzicht voor de liefhebber dus. Eventueel boek je er een gezellig hotelletje omheen. Op wedstrijdloze dagen kun je in de meeste stadions een rondleiding krijgen - ook een mooi presentje.

Het hele jaar door: Museum van de Twintigste Eeuw

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, we zingen het al eeuwen omdat we benieuwd zijn wat er nu weer uit de zak tevoorschijn komt. Dat kunnen ook kaartjes voor een toffe tentoonstelling zijn. Een mooi uitstapje voor alle leeftijden is het nostalgische Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn. Ook kinderen zullen zich vergapen aan en verbazen over de bijzondere items in nagebouwde huiskamers van de vorige eeuw. 

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 10-10-2023 19:29 | Bijgewerkt op: 10-10-2023 19:29 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Laat je geliefden vroeg hun schoen zetten en zet die van jezelf ernaast! Want deze vijf evenementen wil je zelf ook niet missen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Sinds de geboorte van mijn zoon ben ik begonnen met het verzamelen van informatie over het Sinterklaasfeest, zoals kleurplaten en liedjes.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken