Kleurplaten Sinterklaas 2024

Kleurplaten Sinterklaas 2024 downloaden en printen? De leukste Sinterklaas kleurplaten staan op deze pagina. Een Sinterklaas tekening voor peuters en kleuters gratis downloaden en printen.

Sinterklaas cadeaus »

Er zijn maar liefst 88 kleurplaten van Sinterklaas en Piet. Peuters en kleuters hebben veel plezier aan het inkleuren van de tekeningen, dus download ze hier gratis!

Sinterklaas kleurplaten over Sinterklaas 2024, Piet, cadeaus, paard en stoomboot. De volgende kleurplaten van Sinterklaas zijn beschikbaar:

De sinterklaas kleurplaat is door iedereen vrij te gebruiken voor de festiviteiten rondom het Sinterklaasfeest.

Kleurplaat Sinterklaas en Sinterklaas tekening

Kleurplaat Zwarte Piet

Kleurplaat Sinterklaas cadeau

Kleurplaat Sinterklaas paard

Kleurplaat Sinterklaas stoomboot

Kleurplaat Sinterklaas overige

Kinderen vinden het inkleuren van kleurplaten erg leuk, en het is ook nog eens leerzaam! Lukt het om binnen de lijntjes te kleuren?

Tijdens het sinterklaasfeest willen de jongens en meisjes de Sint en zijn Pieten een plezier doen met hun mooie Sinterklaas tekeningen. De Sint treft de mooie tekeningen vaak aan in de schoen bij de open haard.

Peuters en kleuters kunnen zelf bepalen of ze Piet de zwarte of bruine kleur geven. Of misschien willen kinderen met de moderne tijd mee gaan en Piet groen, geel of blauw inkleuren!

Datum gepubliceerd: 10-08-2019 | Datum bijgewerkt: 16-08-2023 | Auteur:


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Kleurplaat over Sinterklaas, Piet, paard en stoomboot. Sinterklaas kleurplaat voor peuters en kleuters. Download en print de Sinterklaas tekening gratis.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Sinds de geboorte van mijn zoon ben ik begonnen met het verzamelen van informatie over het Sinterklaasfeest, zoals kleurplaten en liedjes.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

KPN