Personeel verrassen met Sinterklaas? Lees deze 10 tips!

Heb je plannen om je personeel met Sinterklaas te verrassen? Dan kun je vast wat creatieve ideeën gebruiken. Komt dat even goed uit, want wij hebben 10 tips voor je op een rij gezet.

1. Weet wat je team wil

Neem de tijd om je team te leren kennen. Zo weet je zeker dat je iets geeft, wat ook echt gewaardeerd wordt. Vraag hen naar hun voorkeuren of houd een kleine enquête om erachter te komen wat ze het liefst zouden willen ontvangen.

2. Kies voor gepersonaliseerde geschenken

Een geschenk dat speciaal voor iemand is gemaakt, heeft altijd een extra speciale touch. Hier zijn drie ideeën voor gepersonaliseerde geschenken:

3.  Chocoladeletter met logo

Voor een smakelijk en uniek geschenk, kies een chocoladeletter met het logo van je bedrijf. Dit is niet alleen heerlijk, maar het versterkt ook het gevoel van teamverbondenheid en bedrijfstrots.

4. Een echte ‘sint’ boodschappentas

Wat dacht je van een leuke Sinterklaastas om boodschappen mee te doen? Als je bedrijf zich inzet voor duurzaamheid, geef dan een herbruikbare boodschappentas met het bedrijfslogo. Het is praktisch en laat een positieve impact achter op het milieu.

5. Een dagje uit?

Soms is een ervaring waardevoller dan een fysiek geschenk. Denk aan cadeaubonnen voor een lokale kookworkshop, een kunstklas of een wellnessdag.

Personeel verrassen met Sinterklaas? Lees deze 10 tips!

6. Maak het feestelijk

Presenteer de geschenken op een feestelijke manier. Mooie verpakkingen en een persoonlijk kaartje kunnen een groot verschil maken in hoe het geschenk wordt ontvangen.

7. Houd rekening met dieetwensen

Als je kiest voor eetbare geschenken, vergeet dan niet te controleren of er speciale dieetwensen zijn binnen je team, zoals allergieën of vegetarische voorkeuren. Je wilt immers niet dat je iets aan medewerker geeft om er vervolgens achter te komen dat hij of zij een allergie voor je cadeau heeft.

8. Combineer geschenken

Een combinatie van kleine geschenken kan een leuke verrassing zijn. Denk aan een pakket met wat lekkers, een klein gadget en een persoonlijk bericht. Eerder in deze blog gaven we al tips voor een dagje uit en een chocoladeletter met logo. Deze tips kun je zeker met elkaar combineren

9. Op tijd beginnen

Begin op tijd met het plannen van de Sinterklaasgeschenken. Niets is stressvoller dan op het laatste moment moeten haasten om alles klaar te krijgen.

10. Toon waardering

Het belangrijkste is om je waardering voor je team te laten zien. Een welgemeende dankjewel en een geschenk dat met zorg is gekozen, zal meer betekenen dan de meest extravagante gift.

Het kiezen van een sinterklaasgeschenk voor je personeel kan lastig zijn, maar met deze tips kom je een heel eind. Met een beetje planning, aandacht voor detail en de keuze uit verschillende gepersonaliseerde opties zoals een chocoladeletter met logo, een duurzame tas of een bijzondere ervaring, kun je geschenken kiezen die gewaardeerd worden door je medewerkers. Dat wil jij toch ook?

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 12-08-2023 07:19 | Bijgewerkt op: 12-08-2023 07:19 | Auteur: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Heb je plannen om je personeel met Sinterklaas te verrassen? Komt dat even goed uit, want wij hebben 10 tips voor je op een rij gezet.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Sinds de geboorte van mijn zoon ben ik begonnen met het verzamelen van informatie over het Sinterklaasfeest, zoals kleurplaten en liedjes.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

KPN