Zorgverzekering vergelijken

Sinterklaas cadeautjes 2021

Sinterklaas cadeautjes voor de kinderen hoort bij het sinterklaasfeest. Sinterklaas en Piet gaan op pakjesavond langs de huizen om cadeautjes te geven aan kinderen die lief zijn geweest. Volgens de traditie gaan stoute kinderen mee terug in de lege zak naar Spanje.

Het opstellen van een verlanglijstje door je kind maakt het Sinterklaas in 2021 een stuk makkelijker om de juiste cadeautjes te geven. Het aanbod tijdens het feest van de Sint en Piet is namelijk zo groot, dat je door de bomen de maan niet meer ziet schijnen.

Sinterklaas cadeautjes kopen bij Amazon

Sinterklaas cadeautjes koop je bij Amazon. Deze Amerikaanse webwinkel heeft ook een Nederlandse site, waar je erg goedkoop kado's kunt krijgen. Amazon is erg betrouwbaar en levert snel.

Sinterklaas cadeau's »

Bij Amazon kun je gewoon met iDeal betalen en er is een Nederlandse klantenservice. Het assortiment van deze website is enorm, dus je zult er altijd slagen voor een Sinterklaascadeau.

Pakjesavond 2021 van Sinterklaas op 5 december
Pakjesavond 2021 van Sinterklaas op 5 december

Sinterklaas cadeautjes voor in de schoen

Vanaf het moment dat Sinterklaas in het land is, mogen de kinderen hun schoen zetten. 's Nachts kruipen de Pieten door de schoorsteen om de schoen te vullen met een klein cadeau of lekkere snoep.

Welk klein cadeau past in de schoen van een kind? Ook zijn deze kleine presentjes redelijk goedkoop, vaak slechts een paar euro.

Cadeautjes van Sinterklaas voor collega's

Sinterklaas geeft niet alleen cadeautjes aan kinderen, maar denkt ook aan je collega's. Veel collega's vieren Sinterklaas op het werk om de onderlinge band te verbeteren. In het kader van teambuilding moeten collega's cadeau's voor elkaar kopen, eventueel met een gedicht.

Cadeau's voor collega's hebben vaak iets te maken met het werk zelf. Kantoormensen zullen elkaar bijvoorbeeld pennenbakjes, koffiemokken, usb-sticks, muismatten of rekenmachines geven.

De zak van Sinterklaas met cadeau's
De zak van Sinterklaas met cadeau's

Sinterklaascadeau's voor vrienden en familie

Volwassen mensen trekken soms lootjes om te bepalen voor wie ze een gedichtje moeten verzinnen en voor wie ze één of meerdere cadeautjes moeten kopen. Sinterklaas heeft het namelijk al druk genoeg om alle kinderen te voorzien van kado's.

Voor vrienden en familie worden vaak cadeau's gekocht die te maken hebben met de hobby's van iemand. Sinterklaascadeau's die veel gegeven worden zijn bijvoorbeeld voetbalspullen, kookboeken, kleding, schoenen, fotografieapperatuur, bioscoopbonnen, enzovoorts.

Sinterklaas cadeautjes gezellige spelletjes

Ook gezellige spelletjes zijn een vaak weggegeven cadeau van Sinterklaas. Spelletjes zijn in veel verschillende varianten te verkrijgen, voor jong tot oud en van makkelijk tot moeilijk.

Gezelschapsspelletjes spelen met je familie is erg leuk en gezellig. Sinterklaas vindt het daarom een goed idee om de familie op deze manier bij elkaar te brengen. Gezellige spelletjes zijn een tip van de Sint.

Tijdens pakjesavond wordt het verdelen van de cadeau's vaak middels een spel gedaan. Iedereen koopt één cadeautje voor een man, één cadeautje voor een vrouw, en één neutraal cadeau. Via een dobbelsteen wordt bepaald wat de volgorde van de ronde is en wie een cadeau mag pakken.

Gepubliceerd op: 03-08-2019 | Bijgewerkt op: 08-12-2021 | Auteur: Patrick


Deel 'Sinterklaas cadeautjes kopen 2021 - het leukste voor jong & oud '

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Sinterklaas cadeautjes 2021 kopen voor jong en oud. Vind de leukste sinterklaascadeau's voor je kinderen tijdens pakjesavond of voor in de schoen.

Zorgverzekering vergelijken